Relax, bij ons zit je goed

Start nu bij een vestiging bij jou in de buurt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Medewerker die praat met college van the Sales company

Waar kan je als klant op rekenen?

In een wereld vol reclames, (online) advertenties en radiospots zijn ontvangers overweldigd door talloze prikkels. Bij The Sales Company geloven we in waardevolle marketing die het verschil maakt. Onze aanpak is gebaseerd op vertrouwen en een goed gesprek.

We weten dat niets kan tippen aan het persoonlijke contact en de kwaliteit die daaruit voortvloeit, in een tijd waarin overmatige reclame ons probeert te overspoelen.

Wat zeggen onze klanten?

Fleur Enklaar

2019 werken wij met The Sales Company. Vanaf het begin is dit een fijne samenwerking gebleken; de wervers zijn enthousiast en stellen goede vragen!

Marnix Lok

We hebben in The Sales Company  een goede partner gevonden en een prettige, professionele samenwerking ervaren in 2021. Op naar 2022 zou ik zeggen!

Sandra

Voorlichting op straat is voor KNGF een manier om mensen te informeren over ons werk en donateurs te werven. Via de betrokken en enthousiaste wervers van The Sales Company bereiken we groepen die we anders niet goed kunnen bereiken.
Studenten bijbaan
Ben jij een student op zoek naar de perfecte bijbaan? Ontdek hoe een studenten bijbaan bij The Sales Company je helpt om vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je een goed salaris verdient.
Sales Trainingen
Bij The Sales Company is het belangrijk om te begrijpen hoe essentieel het isom goed getraind te zijn in verkopen.
Talent Begeleiding
Doordachte werving, voortdurende training, het opzetten van systemen en het voortdurend analyseren van prestaties om verbeterpunten te vinden.
Kwaliteitscontrole
Kwaliteitscontrole is een belangrijk onderdeel van het productieproces van bijThe Sales Company.
Callcenter
Een pragmatisch callcenter voor klantenservice is een van de meest effectievemanieren om klanten tevreden te houden en een geweldige gebruikerservaringte bieden.
Direct Sales
Bij The Sales Company hebben we verschillende manieren om producten ofmerken te introduceren, adverteren, verkopen en activeren door middel vanface-to-face marketing.

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!