Get to know

Maastricht

Maastricht is een de ideale stad voor een flexibele studenten bijbaan bij The Sales Company! Ook voor afgestudeerden bieden wij mooie carrière kansen. Neem contact met ons op!

Werken in het leukste sales-team van Nederland!

In een team waar gezelligheid samen met resultaten een uitstekende werkdag uitmaken. En dat terwijl je zelf je uren bepaalt, goed verdient en de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen - The Sales Company Maastricht heeft alles wat een mens zich kan wensen!

Het kantoor in Maastricht ligt in het bruisende centrum van de stad, op minder dan 10 minuten lopen van het station. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en deel uitmakend van een eliteteam dat elke dag werkt voor hele mooie opdrachtgevers!

Kom kennismaken met deze hardwerkende groep - je zult er geen spijt van krijgen!

1

Projecten

20

Team genoten

401

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!