Get to know

Den Bosch

Voor een studenten bijbaan in Den Bosch ben je bij The Sales Company aan het juiste adres! Werk zoveel je wil en maak optimaal gebruik van een ideale balans tussen geld verdienen en genieten!

Sluit je aan bij het leukste team van Den Bosch

In de mooiste stad van Brabant, Den Bosch, werken onze toppers in harmonie samen met hun management om zoveel mogelijk sales te realiseren. Nieuw personeel wordt intern secuur begeleid en opgeleid tot een echte sales-topper! De Brabantse gezelligheid van Den Bosch draagt bij aan een fantastische werkbeleving tijdens jouw carrière of studenten bijbaan op deze locatie van The Sales Company.

Op nog geen 5 minuten loopafstand van het station van Den Bosch vind je onze vestiging. Sluit je aan in een team van hardwerkende en presterende verkopers. Je bent flexibel om te werken wanneer jij wil van maandag tot en met zaterdag!

Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten. Kom je eens langs?

2

Projecten

12

Team genoten

340

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!