Get to know

Hoofdkantoor

Welkom bij The Sales Company! Ons hoofdkantoor is gevestigd in het mooie Sassenheim en is dé plek waar ons jonge en ambitieuze team dagelijks samenkomt om te werken aan onze missie: het werven van donateurs voor goede doelen.

Ons hoofdkantoor is niet zomaar een kantoor. Het is een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Ons team bestaat uit gedreven en gepassioneerde mensen die samenwerken aan een gezamenlijk doel. Wij geloven in een informele werksfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden centraal staan.

Bij ons hoofdkantoor draait alles om teamwork en betrokkenheid. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen door samen te werken en elkaar te steunen, wij het beste uit onszelf kunnen halen. Ons team is hecht en staat altijd voor elkaar klaar. Bij ons is geen dag hetzelfde en blijf je jezelf continu ontwikkelen.

Naast een inspirerende werkomgeving bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen binnen onze organisatie.

Bij The Sales Company draait alles om passie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Wij zijn trots op ons hoofdkantoor in Sassenheim en nodigen je graag uit om ons team te komen versterken! Wil jij onderdeel uitmaken van ons ambitieuze team en werken aan een mooi doel? Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

12

Projecten

Team genoten

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!