Get to know

Almere

Ben je klaar om een verschil te maken? Stap dan binnen bij The Sales Company Almere, dé nieuwe vestiging van ons snelgroeiende bedrijf.

Welkom bij The Sales Company Almere

Ben je klaar om een verschil te maken? Stap dan binnen bij The Sales Company Almere, dé nieuwe vestiging van ons snelgroeiende bedrijf. Hier ontmoet je Tanguy, onze gepassioneerde eigenaar, en zijn team van enkele van de meest enthousiaste salesprofessionals die je ooit zult ontmoeten.

Bij The Sales Company Almere draait alles om meer dan alleen verkopen. We zijn een hecht en gezellig team met een gedeelde missie: impact maken op fantastische goede doelen. Onze salesmensen zijn niet alleen experts in hun vak, maar ze hebben ook een groot hart voor het goede werk dat we doen.

Waarom kiezen voor The Sales Company Almere?

Het team: Ons team in Almere staat bekend als een van de gezelligste teams binnen The Sales Company. We geloven dat een positieve en ondersteunende sfeer de sleutel is tot ons succes. Bij ons voel je je meteen thuis.

Impactvolle missie: Bij elke verkoop die we maken, dragen we bij aan fantastische goede doelen die wereldwijd het verschil maken. We zijn gepassioneerd over onze missie en willen dat jij je aansluit bij onze inspanningen.

Verkoopvaardigheden: Onze salesmensen zijn getraind en bedreven in de kunst van verkopen. Ze zullen je niet alleen helpen bij het vinden van het juiste product, maar ze zullen ook luisteren naar je behoeften en ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Een bezoek aan The Sales Company Almere

Onze locatie in Almere is niet zomaar een winkel, maar een gemeenschap. Of je nu langskomt om te winkelen, advies te krijgen of gewoon om gedag te zeggen, we kijken ernaar uit je te verwelkomen. Kom langs en ervaar de The Sales Company Almere-sfeer zelf!

Contactgegevens

The Sales Company AlmereAdres: [Jouw adres in Almere]Telefoon: [Jouw telefoonnummer]E-mail: [Jouw e-mailadres]

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00 uurZaterdag: 10:00 - 16:00 uurZondag: Gesloten

Bij The Sales Company Almere gaan we verder dan alleen verkopen; we verkopen met een doel. Sluit je aan bij ons team en samen kunnen we een verschil maken. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Projecten

Team genoten

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!