Get to know

Almere

Ben je klaar om een verschil te maken? Stap dan binnen bij The Sales Company Almere, dé nieuwe vestiging van ons snelgroeiende bedrijf.

Welkom bij The Sales Company Almere!

Klaar om impact te maken? Stap dan binnen in onze nieuwste vestiging. Hier leiden Tanguy en Dylan, onze energieke eigenaren, een team van top salesprofessionals. Bij ons vind je meer dan alleen verkooptalent; je vindt er passie en een hart voor goede doelen.

Waarom The Sales Company Almere jouw keuze moet zijn:

  • Ons Team: In Almere vind je het gezelligste team van The Sales Company. We hebben een cultuur van ondersteuning en positiviteit, wat ons succes voedt. Voel je vanaf dag één onderdeel van onze familie.
  • Impactvolle Missie: Elke verkoop draagt bij aan geweldige goede doelen. We zijn trots op wat we doen en we willen dat jij deel uitmaakt van deze reis.
  • Verkoop Skills: Onze salesprofessionals zijn niet alleen getraind in verkopen, maar zijn ook toegewijd aan het luisteren naar en voldoen aan jouw behoeften.

Bezoek The Sales Company Almere:Onze locatie in Almere is meer dan een winkel; het is een community. Kom langs voor advies, om te winkelen, of gewoon voor een praatje. Ervaar zelf de unieke sfeer van The Sales Company Almere!

Openingstijden:

  • Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten

Bij The Sales Company Almere verkopen we niet zomaar; we verkopen met een doel. Word deel van ons team en maak samen met ons het verschil. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen! 🌟

Projecten

Team genoten

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!