Get to know

Enschede

Welkom bij "The Sales Company" in Enschede...

Welkom bij "The Sales Company" in Enschede, waar enthousiasme en succes hand in hand gaan! Onze bruisende vestiging, onder leiding van de charismatische vestigingsmanager Milco, is een ware krachtpatser binnen ons bedrijf. Met een van de grootste teams van "The Sales Company" weten we van aanpakken en halen we samen de mooiste resultaten binnen.

Stap binnen in ons kantoor en je voelt meteen de positieve energie. Ons jonge en dynamische team straalt plezier uit in alles wat we doen. Van de vrolijke begroetingen bij de koffiemachine tot de spontane brainstormsessies aan de vergadertafel, bij ons is het altijd gezellig en inspirerend.

Enschede is niet alleen onze thuisbasis, maar ook een stad vol mogelijkheden. We zijn trots om hier gevestigd te zijn en bij te dragen aan de lokale gemeenschap. Met onze gedrevenheid en passie voor sales brengen we niet alleen onze producten en diensten naar een hoger niveau, maar ook de tevredenheid van onze klanten.

Bij "The Sales Company" in Enschede geloven we in het stimuleren van talent en het bieden van kansen voor persoonlijke groei. Milco, onze toegewijde vestigingsmanager, staat altijd klaar om zijn expertise te delen en het beste in ons team naar boven te halen. Met zijn inspirerende leiderschap en motiverende aanpak zijn we een hechte familie die elkaar ondersteunt en samen naar nieuwe hoogten stijgt.

Of het nu gaat om uitdagende targets, teambuilding-activiteiten of gewoon een gezellige vrijdagmiddagborrel, bij ons staat de teamspirit centraal. We vieren elkaars successen en overwinnen samen de obstakels die we tegenkomen.

Dus, als je op zoek bent naar een uitdagende en leuke werkomgeving, waar je deel kunt uitmaken van een ambitieus team en waar successen worden gevierd, dan ben je bij "The Sales Company" in Enschede aan het juiste adres! Kom langs en ervaar zelf de energie die ons team zo uniek maakt. Samen gaan we voor groei, gezelligheid en bovenal, verkoopsucces!

0

Projecten

0

Team genoten

0

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!