Get to know

Arnhem

Ben jij student en op zoek naar een goed betalende studentenbaan in Arnhem? Of al afgestudeerd en klaar om je carrière een kickstart te geven? Solliciteer dan bij The Sales Company!

Arnhem is een gezellige studentenstad vol carrière kansen in de Sales. Gezelligheid en resultaat zijn de belangrijkste graadmeters bij een studenten baan in Arnhem bij The Sales Company.

De vestiging ligt midden in het bruisende centrum van de stad op loopafstand van het Velderpoort statin. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer dus! Wil jij werken in een team vol hardwerkende salestoppers die je meenemen en motiveren om van maandag tot en met zaterdag resultaat te boeken?

Kom dan eens langs voor een kennismaken met ons team!

4

Projecten

54

Team genoten

564

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!