Get to know

Nijmegen

Zit je nog op school en ben je dus op zoek naar een flexibele bijbaan of ben je net afgestudeerd en zoek je unieke kans om je verder te ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op!

De leukste vestiging

In een team waarbij gezelligheid en resultaat centraal staat voor een goede werkdag daar hoor jij zeker wel thuis? En dat terwijl jij lekker verdient, je eigen werktijden bepaalt en jezelf kunt blijft ontwikkelen. Ben jij opzoek naar een flexibele studenten bijbaan in een gezellige studentenstad? Neem dan contact op met The Sales Company Nijmegen!

Onze vestiging in Nijmegen is gevestigd in het gezellige centrum, op nog geen 12 minuten lopen van het station en dus erg goed te bereiken dus met het OV. Je komt terecht in een team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zaterdag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom eens een keertje langs voor een bak koffie en maak kennis met het team!

4

Projecten

23

Team genoten

242

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!