Get to know

Leeuwarden

Lekker flexibel werken en daarnaast nieuwe vrienden maken? Neem dan snel contact op met ons en wij zorgen voor de leukste studenten bijbaan van Nederland!

Wil jij werken in het leukste team van Nederland?

In een gezellig team waarbij gezelligheid samen met resultaat de belangrijkste graadmeters voor een goede werkdag zijn. Zoek jij een flexibele studentenbaan in een gezellige studentenstad? Dan ben je bij The Sales Company Leeuwarden aan het goede adres! Bij ons ben jij de baas over je eigen werktijden, hoe lekker is dat! Daarnaast werk je samen met mensen die hetzelfde in het leven staan als jij, dat is ook de reden waarom er veel vriendschappen ontstaan bij The Sales Company

Onze vestiging in Leeuwarden is heel goed te bereiken, gevestigd in het bruisende centrum en op loofafstand van het station. Je komt terecht in een super enthousiast team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zaterdag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom snel een keertje langs en maak kennis met ons team!

1

Projecten

16

Team genoten

848

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!