Get to know

Zwolle

In het heerlijke Zwolle liggen de kansen voor het oprapen! Solliciteer snel bij onze jongste vestiging, samen met je vrienden! Jij gaat werken voor de mooiste opdrachtgevers, heerlijk in de buitenlucht. Je werkdagen bepaal je helemaal zelf, iedere week weer. Daarnaast gaan we graag met zijn allen een biertje doen, een feestje pakken en op de vestiging het dak eraf laten gaan!The Sales Company Zwolle In hartje Zwolle is The Sales Company sinds kort geopend! Word jij ook snel onderdeel van ons groeiend bedrijf? Wij zoeken jonge mensen die lekker willen verdienen, samen met hun vrienden! Jij ontwikkelt je als salesexpert dankzij onze trainingen en begeleiding. Daarnaast is het gezellig na afloop met borrels, stapavonden en legendarische vestigingsfeesten!

The Sales Company Zwolle

In hartje Zwolle is The Sales Company sinds kort geopend! Word jij ook snel onderdeel van ons groeiend bedrijf? Wij zoeken jonge mensen die lekker willen verdienen, samen met hun vrienden! Jij ontwikkelt je als salesexpert dankzij onze trainingen en begeleiding. Daarnaast is het gezellig na afloop met borrels, stapavonden en legendarische vestigingsfeesten!

2

Projecten

43

Team genoten

419

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!