Get to know

Utrecht

Een bijbaan in Utrecht tijdens je studie! YES, ook in Utrecht zijn wij open. Solliciteer bij The Sales Company voor JOUW bijbaan!

Waarom Utrecht?

Utrecht is een nieuwe vestiging die onlangs is begonnen. Hun grote doel? De grootste vestiging van Nederland worden! In Utrecht zijn ze ambitieus en constant zoekende naar gemotiveerde toppers die hun team komen versterken. Dankzij de aanwezige ervaring in de sales zal je uitstekend worden geholpen. Denk hierbij aan trainingen, dagopstarten en begeleiding tijdens de werkdag.

Hoe ziet een werkdag er ongeveer uit? Je zal gaan werven voor de mooiste organisaties wereldwijd. Voordat je vertrekt drink je natuurlijk een bakje koffie met je collega's en bespreek je de dag. Wellicht staat er nog een training op je te wachten om nog beter voor de dag te komen. Samen met je maatjes vertrek je na de dagopstart naar je locatie van die dag. Hier word je constant begeleid en gemotiveerd om keihard te SHINEN!

Na afloop is het een groot feest. Samen met je collega's (nieuwe vrienden!) drink je gezellig een drankje en bespreek je de dag. En natuurlijk veel meer! We gaan regelmatig gezellig terrasjes op en gaan er graag op uit. Ga jij met ons mee? Solliciteer dan snel voor een bijbaan in Utrecht bij The Sales Company!

2

Projecten

21

Team genoten

226

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!