Get to know

Leiden

Werken in de stad Leiden is als een ritje in een achtbaan vol verrassingen! Elke dag is anders, maar altijd vol energie en gezelligheid. Ben jij op zoek naar een baan met hoge salaris, opleidingen en doelgerichte werkomgeving? Spring dan op de achtbaan van werken in Leiden!

Over Leiden

Bogdan is al jaren actief in de prachtige binnenstad van Leiden en is altijd op zoek naar nieuwe talenten om zijn hechte sales-team te versterken. Als sales-ambassadeur bij Bogdan en zijn team kun je werken voor de mooiste opdrachtgevers en tegelijkertijd plezier maken met je vrienden. Na een productieve dag is er natuurlijk altijd ruimte om de werkdag te vieren met een biertje. Keihard werken en veel verdienen, waarna we samen het zuurverdiende geld kunnen uitgeven tijdens het stappen, klinkt als een geweldig avontuur!

De vestiging in Leiden bevindt zich op een fantastische locatie aan de Oude Rijn, tussen alle kroegjes en gezelligheid. Hier werken ze samen met gemotiveerde studenten en scholieren en Bogdan en zijn team staan altijd klaar om je te begeleiden en te helpen om het beste uit jezelf te halen. Ben je verder geïnteresseerd in een managementfunctie in sales? Bogdan en zijn team spreken je graag.

Kom eens langs en maak kennis met het enthousiaste team van vestiging Leiden. Solliciteer nu voor de allerleukste bijbaan in de sales!

5

Projecten

20

Team genoten

800

Week record

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!