Over ons
The Sales Company

Trap foto met wervers van de sales company
Values We Hold On To
In een wereld vol reclames, (online) advertenties en radiospots zijn ontvangers overweldigd door talloze prikkels. Bij The Sales Company geloven we in waardevolle marketing die het verschil maakt. Onze aanpak is gebaseerd op vertrouwen en een goed gesprek.

We weten dat niets kan tippen aan het persoonlijke contact en de kwaliteit die daaruit voortvloeit, in een tijd waarin overmatige reclame ons probeert te overspoelen.
Eerlijkheid

Waarheidsgetrouw, transparant en eerlijkheid naar onze werknemers en klanten.

Ambitie

Ambitie is wat de winnaars van de verliezers onderscheidt. Het is wat ons vroeg doet opstaan, laat opblijven en ons de hele dag hard laat werken.

Work hard, Play hard

Werk hard gedurende de dag en wanneer het tijd is om los te gaan, ga dan helemaal los en geniet ervan. Zorg er alleen wel voor dat je je doelen niet uit het oog verliest en gefocust blijft op wat belangrijk is.

Vriendschap

Goede vrienden hebben je rug, vieren successen en zijn er altijd voor je. Houd ze dichtbij en koester die band. Bij The Sales Company ontstaan vriendschappen voor het leven. En daar zijn we trots op.

Meer informatie over ons team

"Bij The Sales Company begrijpen we dat verkoop meer is dan alleen deals sluiten - het gaat om het opbouwen van relaties en het creëren van waarde.

Ons team van experts is toegewijd aan het verbinden met jouw publiek, het begrijpen van hun behoeften en het leveren van oplossingen die echt het verschil maken. We verkopen geen producten of diensten, we verkopen ervaringen. Laat ons je helpen om je verkoop naar een hoger niveau te tillen en het succes te behalen dat je verdient."

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!