Callcenter

Een pragmatisch callcenter voor klantenservice is een van de meest effectievemanieren om klanten tevreden te houden en een geweldige gebruikerservaringte bieden.
Bedrijfsfeest The Sales Company

Over ons Callcenter

Een pragmatisch callcenter voor klantenservice is een van de meest effectieve manieren om klanten tevreden te houden en een geweldige gebruikerservaring te bieden. Bij The Sales Company is bij de fondsenwerving van goede doelen een goede bereikbaarheid voor klanten van essentieel belang.

Ons klantenservice-callcenter wordt gebruikt om de vragen van klanten te beantwoorden en interactie met klanten te behouden terwijl je tegelijkertijd de kwaliteit van de verkoop controleert.

Hierbij beheren onze getrainde en ervaren callcenter vertegenwoordigers elk klantgesprek en houden alle transacties, gesprekken en openstaande projecten bij. Ze beantwoorden vragen, bieden service, geven informatie en assistentie, en meer.

Een medewerker van onze klantenservice moet een passende oplossing kunnen bieden voor een bepaald probleem. Zij moeten communicatief , behulpzaam en ervaren zijn en in staat zijn om elke klant op een eerlijke en persoonlijke manier te behandelen. Dit vereist flexibiliteit en expertise om verschillende verantwoordelijkheden te beheren, variërend van het omgaan met onverwachte gebeurtenissen tot flexibel omgaan met workflows. Als onderdeel van The Sales Company, biedt ons callcenter hulp bij het bieden van geweldige klantenservice en een positieve gebruikerservaring, wat leidt tot meer verkoop en een sterkere klantrelatie.

Ready? Let's make it official

Ben jij een ambitieuze en doelgerichte communicator? Wil jij jezelf uitdagen door ons bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd je eigen vaardigheden te ontwikkelen? Dan is de positie van ambassadeur bij ons bedrijf jou op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken en onze kernwaarden willen uitdragen.

Doe mee en help ons onze boodschap krachtig te verspreiden. Solliciteer nu en zet een grote stap in je carrière!