Start nu bij een vestiging bij jou in de buurt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waar kan je als klant op rekenen?

In een wereld vol reclames, (online) advertenties en radiospots zijn ontvangers overweldigd door talloze prikkels. Bij The Sales Company geloven we in waardevolle marketing die het verschil maakt. Onze aanpak is gebaseerd op vertrouwen en een goed gesprek.

We weten dat niets kan tippen aan het persoonlijke contact en de kwaliteit die daaruit voortvloeit, in een tijd waarin overmatige reclame ons probeert te overspoelen.

Wat zeggen onze klanten? :

Fleur Enklaar

2019 werken wij met The Sales Company. Vanaf het begin is dit een fijne samenwerking gebleken; de wervers zijn enthousiast en stellen goede vragen!

Marnix Lok

We hebben in The Sales Company  een goede partner gevonden en een prettige, professionele samenwerking ervaren in 2021. Op naar 2022 zou ik zeggen!

Sandra

Voorlichting op straat is voor KNGF een manier om mensen te informeren over ons werk en donateurs te werven. Via de betrokken en enthousiaste wervers van The Sales Company bereiken we groepen die we anders niet goed kunnen bereiken.

Waarom wij het #1 ledenwerving bureau van Nederland zijn? 

Scroll naar beneden en bekijk al onze diensten. Geef uw bedrijf de aandacht en volume die het verdient.

Direct sales

Wij zijn een team van persoonlijke marketingexperts die zich richten op het helpen van organisaties bij het introduceren, promoten, verkopen en opbouwen van hun producten en merken via face-to-face marketing.
Lees meer

Callcenter

Een pragmatisch callcenter voor klantenservice is een van de meest effectievemanieren om klanten tevreden te houden en een geweldige gebruikerservaringte bieden.
Lees meer

Sales Training

Lees meer

Kwaliteitscontrole

Wij maken gebruik van verschillende technieken enactiviteiten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat producten of dienstenvoldoen aan de kwaliteitseisen die nodig zijn om klantbehoud,betrouwbaarheid en transparantie te garanderen.
Lees meer

Talent begeleiding

Doordachte werving, voortdurende training, het opzetten van systemen en het voortdurend analyseren van prestaties om verbeterpunten te vinden.
Lees meer

Ready? Let's make it official

Is uw bedrijf of stichting klaar voor "The Next Step"? Druk hieronder op de knop en kom in contact.
Neem contact op